Lavasteet

Artista Filmillä on Nakkilassa oma tuotantohalli (n.400 m2 korkeus 4 m) jossa valmistetaan lavasteita niin omien elokuvatuotantojen, kuin muidenkin tuotantoyhtiöiden tarpeisiin vaikka "avaimet käteen periaatteella".

Lavasterakenteet valmistetaan ja tarvittaessa koepystytetään valmiiksi tuotantohallissa, (tällä varmistetaan lavasteen toimivuus sekä nopea pystytys tilaajan osoittamissa tiloissa). Artista Filmillä on varastoituna isot määrät lavaste-elementtejä, eri aikakausilta ovia ja ikkunoita sekä tarvittavat lavastetuet ja painot, mikä mahdollistaa erittäin nopeatkin toimitukset.

Artista Filmillä on oma kuljetuskalusto lavasteiden kuljetukseen. Tuotantohallin varustukseen kuuluu kattava ja ajanmukainen työkalu- ja konekanta, joka tarvittaessa on siirrettävissä myös tilaajan osoittamiin kohteisiin.

Lavastepalvelusta vastaa Markku Myllymäki joka on toiminut lavastustehtävissä eri elokuvissa. mm. Lavastajana: Risto Räppääjä ja yöhaukka, Risto Räppääjä ja Sevillan saituri, Risto Räppääjä ja liukas Lennart, Kalteva torni, Täällä Pohjantähden alla ja Kaksipäisen kotkan varjossa. Lavastemestarina: Sibelius ja Vieraalla maalla sekä lavasterakentajana elokuvissa: Lupaus ja Kuulustelu.

Myös ulkona kuvattavien kohteiden rakentaminen kuuluu lavastepalvelun toimintaan tilaajan osoittamissa kohteissa. Tiedustelut, palveluiden hinnasto sekä mahdolliset tarjouspyynnöt voi tehdä Markku Myllymäelle.

Markku Myllymäki
markku(a)artistafilmi.fi
puh. 050 524 7620